Raci fierti

de vero_closca in Fructe de mare, 31 Mar 2010 | 16588 vizualizari

 

sunt innebunita dupa raci,as manca fara oprire!

 

INGREDIENTE

  • raci
  • sare
  • usturoi
  • ulei
  • zeama de lamaie
  • apa minerala
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Raci fierti:

speli racii bine-bine in mai multe ape si-i pui la fiert in apa sarata.spumezi cand e nevoie si cand devin rosii-rosii sunt gata.ii servesti cu sos de usturoi pe care-l prepari din usturoiul zdrobit,frecat bine cu sare si ulei(ca la maioneza),adaugand zeama de lamaie si cand devine o pasta ferma il diluezi cu apa minerala.

SUNT DELICIOSI!NOUA NE PLAC ENORM!

Daca ti-a placut reteta noastra "Raci fierti" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (18)

rivka 1

17.04.2010, 18:08

la gust sunt f buni e adevarat dar de aratat arata ca niste insecte uriase oribil deci, cand esti obisnuit sa mananci asa ceva nu mai observi acest amanunt, sincer nu zic ca nu-s deliciosi la gust dar sa nu-i vad asa cu antene si mustati in farfurie ca sunt urati cu spumeeee , ma tem rau

rivka 1

17.04.2010, 18:10

oke eu am o fobie si cu paianjenii sa nu se apropie vreo lighioana de asta de mine ca ma trec fiorii

elena1988 1

13.02.2011, 18:26

COMENTEAZA

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Creveti pane cu orez brun si fasole verde